EXPO 2020 DUBAI

Az 5 évente megrendezésre kerülő világkiállítás

 
Először látogat el a közel-keleti régióba.
438 hektáros területen, körülbelül
183 ország fogja képviseltetni magát és 25 millió látogatót várnak!

A Közel-Kelet, Afrika és Dél-Ázsia első világkiállítása 2021.október 1. és 2022. március 31. között kerül megrendezésre az Egyesült Arab Emírségekben, Dubaiban.

A fél éven át tartó kiállításra több mint 25 millió látogatót várnak a szervezők, közel 183 nemzet mutatkozik meg. 

A világkiállítás célja, hogy bemutassa a különböző országokból érkezők új innovációit. Felhívja a környezettudatosságra a figyelmet, ezáltal egy szebb és jobb jövő kialakítását helyezze előtérbe.
Az EXPO a Mobilitás, Fenntarthatóság és a Lehetőség témáját helyezi középpontba.

A kiállító terület szíve az Al Wasl Pláza ( arabul kapcsolódást jelent), ahonnan három kapun keresztül juthatunk el a Mobilitás, Fenntarthatóság és a Lehetőség területeire.

Az óriási tematikus területeken belül helyezkednek el a kiállító országok pavilonjai, ahol a látogatók a 183 nemzet, különlegesen megtervezett és felépített pavilonjaiban ismerheti meg a helyi kultúrát, hagyományokat és élvezheti a méltán híres énekesek, táncosok show-műsorait. A fél éven át tartó rendezvényen gasztronómiai különlegességeket lehet megcsodálni és több mint 60 élő-show műsor és számos előadóművész lép színre.

A magyar pavilon a világkiállítás területén egyedülálló faszerkezetből épült fel Csernyus Lőrinc tervei alapján. A pavilon középpontjában a hazai termál és gyógyvizek, természeti kincsek bemutatása áll.

Forrás:


Kövessen minket!

A nyereményjátékot a Market Leader Kft. rendezi.

Opten Nyereményjáték